V dohledné době nehodlám končit, ujišťuje Vettel

Sebastian Vettel znova ujistil fanoušky, že nemá v plánu pověsit svoji helmu na hřebík. Dodal však, že jakmile ve formuli 1 jednou skončí, bude to definitivní.

Štítky: Sebastian Vettel Zveřejněno 27. 11 2019 — Lukáš Štěrovský

O Vettelově vztahu k současné formuli 1 a myšlenkám na konec kariéry toho letos bylo napsáno ažaž, hlavně po Grand Prix Kanady, kdy Němec dal naplno průchod svým emocím, když kvůli kontroverzní penalizaci přišel o výhru.

Teď však Němec ujišťuje, že ve formuli 1 ho zřejmě ještě pár let čeká. „V dohledné době nehodlám končit. Vážně si užívám závodění. Jen doufám, že to nebude trvat dalších více než pět let, než dokážeme vyhrát s Ferrari titul,“ naráží dvaatřicetiletý pilot Ferrari na nelichotivou statistiku od doby, co pro Maranello závodí.

Současně ale odmítá, že by jako jeho velký vzor Michael Schumacher chtěl závodit až do dvaačtyřiceti. „Skončím, až budu chtít skončit a bude mi to připadat jako správné rozhodnutí. Až ten čas nastane, mám mnoho nápadů, co dělat pak.

Nelíbí se, když skončíte s něčím, co tak moc určovalo váš život, ale nemáte žádné plány pro to, co bude dál. Já v tom mám jasno a jakmile skončím, nikdy se nevrátím,“ dodává Vettel.

Diskuse k článku

Napsat komentář