Verstappen: Jsem spíše jako Vettel než Hamilton

Pilot Red Bullu přiznal, že je mu bližší styl života Sebastiana Vettela, který si na rozdíl od Lewise Hamiltona hlídá soukromí.

Štítky: Max Verstappen Zveřejněno 24. 08 2019 — Lukáš Štěrovský

Přestože Verstappen aktivně využívá platformu sociálních sítí, málokdy sdílí jiné příspěvky než ty bezprostředně se týkající dění na závodní dráze. To Lewis Hamilton se nebojí ukazovat fanouškům snad všechny aspekty svého soukromého života. Naopak takový Sebastian Vettel sociální sítě zase nevyužívá vůbec a své soukromí si pečlivě střeží.

Právě k Vettelovi se Max Verstappen přirovnal. „Lewis je z odlišné generace,“ říká Nizozemec. „Takový prostě jsem, mám blíž k Sebastianovu stylu než Lewisovu. Čím dál tím více se učím ve smyslu toho, co o svém soukromém životě můžu a nemůžu říkat.

Každý se rozhodne podle sebe. Jak jsem říkal, Lewis je z jiné generace. Nemyslím si, že si třeba po návratu domů hned jde zajezdit na simulátoru,“ naráží Verstappen na svoji oblíbenou kratochvíli. Častokrát závodí online například s jezdcem McLarenu Landem Norrisem. Nizozemec ale už jako malý vyplňoval veškeré volno závoděním.

„Pamatuji si, že už v časech motokár jsme po náročném závodním víkendu zašli večer ještě do půjčovny a zazávodili si. Bylo to trochu šílené. S online závoděním to není jiné. Můžete tak trénovat a bojovat s ostatními. Rozdíly mezi vozy nejsou tak velké jako ve formuli 1,“ uzavírá pilot Red Bullu.

Diskuse k článku

Napsat komentář