Konečně bychom měli jít správným směrem, hlásí Williams

Šéfka týmu Williams Claire Williamsová i přes nepřízeň osudu věří, že se stáji začne dařit. Williams je letos jednoznačně nejslabším týmem, ale to by se s novým vylepšením mohlo změnit.

Štítky: Claire Williamsová Williams Zveřejněno 5. 07 2019 — Jiří Košta

„Máme velmi silný technický management, který pracuje na svých pozicích od odstoupení Paddyho Lowa během května. Naši hlavní konstruktéři Doug McKiernan a Adam Carter dali hlavy co se týká designu auta. Kromě toho máme také Dava Robsona, který se stará o technickou stránku vozu na trati. Všichni spolupracují velmi úspěšně,” říká Williamsová.

Britská stáj se zatím bodovaným pozicím nepřiblížila, ale v Monaku to pro George Russella vypadalo nadějně. Williams se sice trápí, ale pravidelně má například nejrychlejší zastávky v boxech z celého startovního pole.

„Jak všichni mohli vidět, během posledních několika závodů jsme byli schopni přivézt nové díly. Většinu z nich jsme využili, protože mají daleko lepší úroveň výkonnosti. Tím pomalu stahujeme ztrátu. Balíček, který přivezeme je zaměřený především na aerodynamiku, takže se opravdu těšíme, až uvidíme, jak to s ním půjde.

Takže děláme dobré pokroky a jdeme správným směrem, to je vážně skvělé vidět. Pochopitelně je to neuvěřitelně těžké pro všechny ve Williamsu. Po mnoha a mnoha měsících se zdá, že konečně půjdeme správným směrem. Takže je to trocha čerstvého vzduchu pro všechny.”

Diskuse k článku

Napsat komentář