Drive to Survive, Season 3? Jasně že ano!

Je sympatický intenzivní zájem fanoušků o to, zda bude i třetí sezona populárního seriálu Drive to Survive platformy Netflix. Navzdory řadě ujištěním a hlavně důkazů, že štáb autorů seriálu, společnosti Box To Box Films natáčí v dějišti velkých cen, si fanoušci nejsou jistí. Nyní to šéf F1 Charles Carey potvrdil definitivně.

Štítky: 2020 F1 TV Zveřejněno 10. 08 2020 — GPF1.cz

Seriál Drive to Survive se ukázal jako skvělou reklamou pro formuli 1 svým dramatickým pojetím a hlavně úžasnou schopností podívat se na strhující příběhy velkých cen jinou, srozumitelnou optikou. Seriál oslovil řadu lidí, kteří do té doby formuli 1 vůbec nesledovali.

“První dvě sezony seriálu měly obrovskou odezvu, a proto se natáčí sezona třetí,” potvrdil šéf F1 Charles Carey. V Rakousku se natáčelo například u týmů Red Bull a McLaren, takže o fascinující dramata posledních kol v podání Landa Norrise nebude nouze.

Současný majitel práv na formuli 1 Liberty Media se snaží dál prozkoumat cesty, jak dostat závody F1 k fanouškům digitální cestou. Velká cenu Eifelu na Nürburgringu bude například v některých zemích živě zdarma na YouTube.  A práce pokračují na rozšíření služby F1 TV Pro, která za poplatek umožňuje přístup k živým přenosům závodů F1, F2 a F3 přes internet.