Bottas nepřestává věřit ve Williams

Valtteri Bottas věří Williamsu a doufá, že ve druhé polovině sezony zaútočí na Ferrari.

2 Štítky: Valtteri Bottas Williams Zveřejněno 28. 08 2015 — Marie Tomšíková

Valtteri Bottas stále důvěřuje Williamsu a doufá, že ve druhé polovině sezony se mu podaří znovu zaútočit na Ferrari. Asi celý tým od letošního auta očekával zlepšení, ale podle výsledků se zdá, že konkurence udělala větší krok dopředu. Zatím se každý z pilotů musel spokojit pouze s jedním pódiovým umístěním. 

“Přiznávám, že jsme od letošního vozu čekali mnohem víc, ale stále věřím, že se dokážeme dostat blíže k Ferrari,” řekl Bottas.

“Jsem trochu zklamaný z toho, jaký jsme podali výkon v první části sezóny. Na rozdíl od minulého roku jsme letos nedokázali získat lepší výsledek než třetí místo. Stále pracujeme na vývoji auta a doufám, že ve druhé polovině sezony dokážeme, jaký jsme udělali pokrok. Myslím, že Williams je skvělý tým, a jsem si jistý, že v roce 2016 dosáhneme pokroku. Neexistuje žádný důvod, proč bychom nemohli bojovat s Ferrari nebo Red Bullem.

Bottas potvrdil, že spekulace o své budoucnosti ignoroval.

“Během letní přestávky se v médiích objevila řada spekulací o tom, kde budu příští rok, a značná část z nich nebyla pravdivá. Musím říct, že tyto spekulace v žádném případě neovlivnily mé chování, ale bylo to trochu nepříjemné, a to nejen pro mě, ale i pro Kimiho.”

 

Diskuse k článku

Napsat komentář