Záznam: “The Stig” Abbie Eaton se zapojila do virtuálního závodu s jezdci formule 1

Abbie Eaton – Britka, kterou fanoušci znají především z televizního pořadu Grand Tour. Světu elektrických závodů je pak známá v souvislosti s Jaguar I-Pace eTrophy, kde absolvovala v loňském roce pár závodů. Už dnes večer si zazávodí na virtuální trati s piloty formule 1.

Štítky: Abbie Eaton esport Zveřejněno 20. 03 2020 — Jiří Košta

Abbie se nejvíce proslavila svou rolí v pořadu Grand Tour, která nahradila Top Gear s Jeremym Clarksonem, Richardem Hammondem a Jamesem Mayem. Závodnice v pořadu plní roli testovacího a závodního jezdce. V originálním Top Gearu jím byl “The Stig”, který neměl oficiální identitu. V Grand Tour je vše jinak a Abbie je prezentována jako neuvěřitelně rychlá závodnice z Velké Británie.

Ale zpátky na úplný začátek. Mladá slečna zahájila kariéru na motokárách stejně jako většina budoucích profesionálních jezdců. K okruhům ji přivedl otec, který byl také závodním jezdcem.

„Můj otec závodil v různých odvětvích motorsportu. Když jsem byla mladší, tak jsem strávila většinu víkendů na různých tratích ve Velké Británii. Přirozeně to byla otázka času, než budu chtít dělat to samé. Začala jsem na motokárách v deseti letech a poté jsem se v patnácti přesunula do aut,” říká Abbie…

Pokračování článku v následujícím odkazu

Diskuse k článku

Napsat komentář