Incidenty poznamenaný třetí trénink ovládl Rosberg před Verstappenem, Hamilton chyboval

Třetí trénink nabídl o něco jasnější obrázek rozložení sil před kvalifikací. Mercedes, zdá se, má solidní tempo, ale Red Bull by nemusel být daleko. Ferrari zatím ztrácí. První zajímavější okamžik přišel už po deseti minutách, kdy se Pascal Wehrlein roztočil a zadním spoilerem narazil do bariéry. Kvůli troskám z jeho manoru rozesetým po trati musely být…

1 Štítky: výsledky Zveřejněno 17. 09 2016 — Lukáš Štěrovský

Třetí trénink nabídl o něco jasnější obrázek rozložení sil před kvalifikací. Mercedes, zdá se, má solidní tempo, ale Red Bull by nemusel být daleko. Ferrari zatím ztrácí.

První zajímavější okamžik přišel už po deseti minutách, kdy se Pascal Wehrlein roztočil a zadním spoilerem narazil do bariéry. Kvůli troskám z jeho manoru rozesetým po trati musely být vyvěšeny červené vlajky. Kuriózní moment si připsal Max Verstappen, který se musel vyhýbat ještěrce přebíhající přes trať.

Do čela se dostaly mercedesy v pořadí Rosberg – Hamilton. Brit brzy nato probrzdil v sedmé zatáčce, kde vyjel mimo trať, podobně jako pár chvil před ním Felipe Nasr, když podjížděl Gutiérrezův haas.

Německé vozy brzy překonaly red bully i ferrari, jenže Rosberg se dalším rychlým pokusem na ultra-měkké sadě vyšvihl do čela. Hamilton znovu probrzdil v sedmé zatáčce a rychlé kolo zajet nedokázal, proto nízká pozice v pořadí. Těsně za Rosberga se zařadil Max Verstappen, ostatní jezdci už měli větší ztrátu.

Výsledky třetího tréninku na GP Singapuru:
csjqyluwyaa0wnmcsjfm2bwyaahp-kcsjsx_rwaaamp9k csjkdxdwaaak-9f csjnf8wweaqveev csjpdyowyaa8scn Čtěte dále: Video: Hvězdný předjížděcí manévr v podání Felipeho Massy

Diskuse k článku

Napsat komentář