Druhý trénink v Singapuru: Rosberg o něco rychlejší než Ferrari a Red Bull, Hamilton v problémech

Nico Rosberg si spravil chuť a se svým mercedesem zajel nejrychlejší čas druhého tréninku. Že to Stříbrné šípy tentokrát nebudou mít lehké, naznačuje těsná ztráta Räikkönena a Verstappena na místě druhém, respektive třetím. Hamilton měl technický problém a musel odstoupit. Úvod narušily tři drobné incidenty. Alonso byl příliš dlouhý a bokem se opřel do zdi, za chvíli…

3 Štítky: výsledky Zveřejněno 16. 09 2016 — Dominik Lob

Nico Rosberg si spravil chuť a se svým mercedesem zajel nejrychlejší čas druhého tréninku. Že to Stříbrné šípy tentokrát nebudou mít lehké, naznačuje těsná ztráta Räikkönena a Verstappena na místě druhém, respektive třetím. Hamilton měl technický problém a musel odstoupit.

Úvod narušily tři drobné incidenty. Alonso byl příliš dlouhý a bokem se opřel do zdi, za chvíli ho v podobné situaci následoval krajan Sainz. Oba mohli pokračovat v jízdě. Daniel Ricciardo dostal smyk ve druhém sektoru, kvůli čemuž na okruhu Marina Bay zavlály žluté vlajky.

Po půl hodině šly do čela obě ferrari, především Räikkönen vypadal velmi silně. Hned na to ho však překonal Rosberg, kterého až do konce nikdo nesesadil.

V půlce tréninku se v poslední zatáčce roztočil Grosjean a svůj haas opřel do bariéry. S poškozeným zadním křídlem poté musel odkroužit celé další kolo, než se mohl vrátit do boxů. Pro Francouze to znamenalo konec jízd, jelikož si při nehodě poškodil i zavěšení. Pilot Haasu tak v Singapuru nedokončil ani druhý volný trénink.

Navzdory prvnímu místu Rosberga nezažívá Mercedes nejpovedenější pátek, jelikož kvůli hydraulickému problému půl hodiny před koncem odstoupil Hamilton. Po uplynutí vyměřeného času ještě rozruch způsobil Alonso, přesněji jeho mcLaren, jehož převodovka vypověděla službu.

Výsledky druhého tréninku na GP Singapuru:cse_xzvwiaaqmuacsepa_ewyaa-m1hcseregkxgaef-xj cses9nhxgaa_nlc csesuniweaaf8f6 csew_zxwyaac0dscse0j8jwgaad6z4 cse0k_xwaaeosgk cse47e4xeaem35lcse58smxgaeoxn3cse91a7w8aixadn

Čtěte dále: V Singapuru na úvod nejrychlejší Red Bull před Ferrari, Rosberg havaroval

Diskuse k článku

Napsat komentář